EV ZİYARETLERİMİZ

Ev ziyaretleri aile ile iletişimde etkili yöntemlerin başında gelmektedir. Aile evine kadar gelen, çocuğuna karşı sorumluluk duyan bir öğretmene daha fazla güvenir ve ilgi gösterir. Ebeveynlerin değerlerini, çocuğuna karşı tutum ve davranışlarını, çocukla ilgili beklentilerini öğrenmek ve aileyi tanımak için kullanılan en iyi yöntemlerden birisi ev ziyaretleridir. Öğretmen ve aile sürekli işbirliği halinde olmalı, öğrenciye destek olarak olumlu davranışlar kazanmasını sağlamalıdır. Bütün bunlar göz önünde bulundurularak yapılan ev ziyaretlerinin öğretmen-öğrenci, öğrenci-veli, öğretmen-veli arasındaki iletişimi ve işbirliğini  kuvvetlendirdiğinden ev ziyaretleri önemli görülmektedir.

Ev ziyaretlerinin önemi gözardı edilemeyecek kadar değerlidir. Bu bağlamda okulumuz öğrencilerine de ev ziyaretlerini önemsiyoruz ve faaliyette bulunuyoruz.

08-12-202208-12-2022

Yayın: 08.12.2022 - Güncelleme: 08.12.2022 10:23 - Görüntülenme: 71